Woning & hypotheek bij uit elkaar gaan

Een koophuis waar je samen hebt gewoond is een onderdeel van je leven. Als jullie uit elkaar gaan brengt dat naast het emotionele aspect van een woning, ook het regelen van financiële zaken met zich mee. Er verandert veel. Dit heeft waarschijnlijk ook gevolgen voor hoe en waar je woont. Heb je met je ex-partner een hypotheek of staat de hypotheek op naam van één persoon? Misschien wil er iemand na de scheiding in het huis blijven wonen? Wij helpen je graag met inzicht in de mogelijkheden en om grip op je financiële situatie te houden.

Hulp bij scheiden?

Scheiden is al vervelend genoeg, laat het regelwerk dan vooral aan de professionals over. Zo zie je niets over het hoofd, weet je zeker dat je altijd onderdak hebt en dat alles omtrent de kinderen goed en op een fijne manier wordt geregeld. Bij een scheiding aanvragen moet je namelijk drie zaken niet scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Wij hebben de noodzakelijke specialisten in huis of kunnen deze tijdig inschakelen. 

Naast het regelen van de hypotheek, helpen wij je, op jullie verzoek, ook bij het aanvragen van de scheiding en het opstellen van een convenant. En natuurlijk, indien van toepassing, bij het ouderschapsplan. 

 

Op zoek naar een scheidingsmakelaar? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  

 

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie